Volg ons

Race to España - Bergvliet

Op zaterdag 19 augustus waren we te gast op Landgoed Bergvliet voor de vierde wedstrijd van The Race to España.

Met een mooi gezelschap van 44 deelnemers (22 koppels) gingen we zoals altijd weer van 2 tee's van start. Zo zorgen we dat iedereen binnen afzienbare tijd van elkaar weer binnen is en kunnen we allemaal genieten van voldoende 'terrastijd'.

Maar er moest natuurlijk wel eerst gepresteerd worden op de baan. Die was in prachtige conditie en de greens liepen heerlijk vlak en snel. En dan werkte het weer ook nog eens mee, dus wat kon een goede score eigenlijk nog in de weg staan ;-).

Op deze heerlijke golfdag wisten Angelique en Huib Moerman een mooie score van +1 binnen te brengen en daarmee verdienden zij de derde prijs. Jos en Sophie Vos deden het net iets beter, want zij speelden met 75 bruto precies hun personal par. Dat was goed voor de tweede prijs, want er was 1 koppel dat zelfs onder de personal par speelde. Patrick Groen en Marije Siteur waren deze keer de dagwinnaars met een score van -1.

Op Bergvliet zijn er maar liefst 6 par-3 holes en dus waren er ook 6 neary's. Die werden gewonnen door Frans van Rooij, Angelique Moerman, Sophie Vos, Robert Horsten, Jos Vos en Patrick Groen.

In het klassement begint het behoorlijk spannend te worden. Op vrijdag 15 september spelen we nog 1 wedstrijd op Landgoed Welderen en dan gaan we ons opmaken voor de grote finale! 

Groeten,
Dylan

uitslag

inschrijven

 

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan