Volg ons

Race to Portugal - Westwoud

Als we weer gaan beginnen met 'The Race to...' dan weet je dat het golfseizoen echt is begonnen. Op zaterdag 11 mei was het zover, met prachtig weer gingen we van start met onze jaarlijkse Greensome zomertour. Dit jaar is het einddoel een tripje naar de Algarve, dus noemen we het The Race to Portugal.

Bij de eerste wedstrijd op Westwoud hadden we een deelnemersveld van 44 spelers (22 koppels) die gingen strijden om de dagprijzen en natuurlijk vooral ook voor zoveel mogelijk punten voor het klassement. Bij deze tour spelen we altijd strokeplay (max 5 boven par) en ieder koppel krijgt op basis van de gezamenlijke handicap een 'personal par'. Zo krijg je aan het einde van de ronde een resultaat dat vergelijkbaar is met de pro's, en liefst ga je dan dus 'onder par'.

Daarnaast spelen we altijd op elke par-3 om de 'neary'. Op deze baan waren dat er maar liefst 5 en die werden gewonnen door Glenn Moestadja, Marietta Bertleff, Patrick Groen en Frans de Rooij (2x).

De wedstrijd werd gewonnen door Chan Bhoendie en Yvonne Bos met een score van 'level par'. Zij ontvingen een greenfee voucher voor 2 personen van Golfbaan Westwoud. De tweede plaats was voor Jos en Sophie Vos met +3 en daarvoor ontvingen zij beiden een dozijn iGolf ballen. John en Caroline van der Spek maakten ook +3 en daarmee legden zij beslag op de derde plaats, met als prijs de iGolf koeltasjes met RS Golfshop waardebonnen.

De volgende wedstrijd is op zondag 23 juni op Golfpark Wilnis. Heb je zin in een leuke dag samen met je golfmaatje, dan ben je van harte welkom!

Groeten,
Dylan en Hans

Uitslag

Inschrijven

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan