Volg ons

WAGC 2022 - ronde 4

Op zondag 21 augustus alweer de 4e ronde van de WAGC 2022 Qualifiers. Plaats van handeling de mooie van De Scherpenbergh. Ook deze baan heeft last van de droogte. Op een aantal holes waren de fairways erg droog met grote scheuren. Hopelijk komt er op korte termijn toch nog wat hemelwater naar beneden (in de avonden natuurlijk)

Aan de start totaal 31 spelers. Gestart werd er vanaf twee tees. Het speeltempo was met name in de laatste flights niet zoals het zou moeten. Helaas werd er door een aantal flights er tegen de 5 uur over gedaan. De achteropkomende leden waren, begrijpelijk, niet echt blij. Gelukkig was het heerlijk golfweer. Dank aan de Marshall voor het in goede banen leiden van de (door)start.

Hole 4 deze keer de leary hole en die was voor Neil. Helaas was Neil al naar huis dus gaan de ballen weer in de prijzenpot. De leary op 17 was voor Winston Cheng. Hij ontving een sleeve iGolf ballen.

De top 3 deze ronde als volgt: Arnoud Diepgrond op de derde plaats met 81 bruto en 72 netto. Tweede plaats voor Winston Cheng met 86 bruto en een 70 netto. Maar de hoogste trede van het podium deze ronde voor Miranda Hoogerdijk. Miranda maakte 88 bruto, wat een mooie 69 netto opleverde. Na 50 op de eerste 9 maakte ze een fraaie 38 bruto op de 2e negen.
Van harte met de prestaties! Volgende keer maken we wel  een foto van de winnaars :-(

Na afloop was het nog lang gezellig op De Scherpenbergh.

Op 3 september is de laatste kwalificatieronde. We spelen dan op De Hoge Dijk. Er zijn nog veel punten te verdienen waardoor nog alles mogelijk is en er nog veel spelers zijn die kans maken om in de top 5 van het klassement te eindigen. En anders spelen we gewoon voor de gezelligheid en de dagprijzen.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan