Volg ons

Winter Tour - Westwoud

Eerder in de week zagen we op de site van Westwoud dat de er diverse werkzaamheden aan de baan waren, en er vanaf wintertees met matjes afgeslagen moest worden, en dat hole 10 was ingekort vanwege wateroverlast. Maar naarmate we dichterbij de wedstrijddag kwamen, leek het steeds beter te gaan, en uiteindelijk konden we gewoon van normale tees en zomergreens spelen, en was er zelfs de vraag of de baan al qualifying was. Nou, dat nog net niet, maar de verwachting was dat het na het weekend wel zo zou zijn.

De weersomstandigheden leken ook niet echt winters, met een heerlijk zonnetje, nog wel met een aardig windje, zeker in het open deel van de baan. De greens verrasten menigeen, en bleken sneller te zijn dan ze leken doordat ze gezand waren. Misschien was het de wind, of de snellere greens, waardoor er niet super is gespeeld.

Deze ronde was er een neary op hole 8, en een leary op hole 17. De neary nam ondergetekende voor zijn rekening, en Hans ging er met de leary vandoor.

Deze ronde 2 spelers die een birdie op de kaart konden noteren: Harald, en Leen, waarbij de laatste het voor elkaar kreeg op stroke index 1, de moeilijkste hole van de baan.

Met het ontbreken van de koploper in het klassement was er weer kans om wat in te lopen. Of om bij de top 30 te komen voor een plaats in de finale. 
Op de derde plaats Erik Vonk met bruto 102 en netto 79. Tweede plaats voor Leen met 101 bruto en 78 netto. De eerste plek deze ronde, en enige die onder de 100 slagen bleef voor ondergetekende met 90 bruto en 73 netto.

Dank voor jullie komst naar het zonnige Westwoud en graag tot een volgende winter tour ronde.
Hou de kalender in de gaten voor de laatste wedstrijden in de komende weken.

Groet,
Martin de Jong

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan