Volg ons

Golfbanen

Best Golf

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0499-391443
info@bestgolf.nl Stuur een e-mail

Locatie

Golflaan 1
5632 RZ Best
Route

Foto's

In beeld

detail-1.jpg

Locatie

Best Golf

Wij ontvangen u graag op Best Golf met haar opvallende toegangspoort, het unieke clubgebouw daarachter en de uitdagende 18-holes wedstrijdbaan. Op slechts enkele minuten vanuit hartje Eindhoven waant u zich direct in een mooie groene oase van rust, een andere wereld!

De 18 holes championship golfbaan van 6079 meter met A-status, is in 1987 ontworpen door de internationaal vermaarde golfarchitecten J. Dudok van Heel en Bruno Steensels. Na bijna drie decennia vormt de golfbaan een natuurlijk geheel met de bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. In het voorjaar bloeien de talloze rododendrons en in de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Ook in de winter is het, dankzij de dennen, altijd groen.

Restaurant | Brasserie Dimples is gelegen op de eerste verdieping van het clubgebouw en wordt lokaal en regionaal geroemd om haar smakelijke gerechten en goede service. Van ‘signature dishes’, zoals onze onovertroffen Club Sandwich Deluxe en de rijkelijk gevulde Salade Dimples, kunnen liefhebbers keer op keer heerlijk genieten. En dat op het mooiste terras in de regio…

Op de ruime oefenfaciliteiten van Best Golf Academy staan clinics, golflessen en trainingsmogelijkheden centraal. Een driving range met 32 afslagplaatsen, diverse verlichte putting- pitching- en chippinggreens, oefenbunkers en de 9 holes PAR3-baan staan hiervoor ter beschikking.

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan