Volg ons

Golfbanen

Golf Waterland

Boek je golfronde

Boeken

Contact

020-6325650
info@golfwaterland.nl Stuur een e-mail

Locatie

Buikslotermeerdijk 141
1027 AC Amsterdam
Route

Foto's

In beeld

detail-13.jpg

Locatie

Golf Waterland

Waag het ritje over onze slingerende, smalle dijk in Amsterdam-Noord en ervaar hoe een rondje golfen in Amsterdam ook kan zijn. Rustig golfen in Amsterdam..?! Zeker, het kan echt. Mocht u zo’n vijf jaar geleden voor het laatst bij ons een rondje hebben gelopen, komt u dan zeker nog eens terug. Onze greenkeepers hebben de baan grondig aangepakt.

Onze sterk verbeterde en nog altijd authentieke polder/parkbaan biedt u dan ook steeds mooiere en groenere vergezichten. Wij hebben niet voor niets in 2014 de NGF A-status behaald. En niet alleen onze grote baan ziet er vele malen beter uit. Sinds 2014 is door de NGF bovendien onze Par 3-baan qualifying verklaard. Dus een goede Q-kaart lopen is bij ons een stuk eenvoudiger geworden. Hoewel…

Wie denkt dat onze baan kurkdroog en makkelijk bespeelbaar is geworden, gaat direct nat. Op de fairway mag dan inmiddels honderden meters aan drainage liggen, de vele waterhindernissen daaromheen liegen er nog steeds niet om. Bij Golfbaan Waterland Amsterdam houden we onze golftradities graag in ere. Water is er daar een van. De baan biedt dan ook nog steeds voldoende uitdaging. Voor zowel de ervaren golfer als de beginner.

Iets eten na afloop van uw rondje golf? Of alleen een drankje drinken? Kom heerlijk genieten op ons ruime terras of in ons gezellige clubhuis. Voor een heerlijk gekoeld drankje. En, als u wat meer tijd heeft, blijft u dan zeker een hapje eten. U hebt keuze uit diverse dagverse gerechten van onze chef-kok.

Dus… leun achterover, geniet van het uitzicht op de 9e en de 18e en laat u in de watten leggen door ons horecateam.

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan