Volg ons

Golfbanen

Golfbaan Weesp

Boek je golfronde

Boeken

Contact

0294-269057
info@golfweesp.nl Stuur een e-mail

Locatie

Basisweg 2
1383 NC Weesp
Route

Foto's

In beeld

weesp-omschrijving.jpeg

Locatie

Golfbaan Weesp

Zeer centraal gelegen uitdagende en toegang vriendelijke golfbaan in Weesp, tussen Amsterdam Zuid en het Gooi. Aan de provinciale weg N236 en 5 minuten gelegen van zowel de A1 als de A9. Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust voor het oog is, speelt u op een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan.
 
De par 3 holes zijn tussen de 90 en 160 meter. De gemiddelde afstand van de par 3 holes zijn met gemiddeld 125 meter per hole te vergelijken met de par 3 holes op grote banen en veel langer dan een gemiddelde par 3 korte baan. Op de holes kunt u al uw clubs nodig hebben en op de par 4 hole van 237 meter met dogleg naar rechts kunt u met de driver afslaan.
 
Een uitdagende baan 
Men kan dus spreken over een par 3 plus baan. Dit alles in een rustieke omgeving met een fantastisch en sfeervol clubhuis. Door de laagdrempelige en ontspannen sfeer voelt zowel de beginnende als de ervaren golfer zich op zijn gemak. De baan is geschikt voor zowel beginners, senioren maar ook zeker voor de gevorderden. De baan is qualyfing en als u op deze baan uw handicap speelt, dan bent u een klasbak! Over 9 holes speelt u gemiddeld (in een tweebal) 1,25 uur en over 18 holes 2,5 uur. Zo is een balletje slaan voor of na het werk mogelijk!
 
Kom dus snel een keer spelen op Golfbaan Weesp; u zult verrast worden!

Boek je golfsessie

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan