Volg ons

Maak kennis met...Voortwisch

Op zaterdag 8 oktober waren we met een klein select gezelschap op Golfbaan De Voortwisch in Winterwijk. De Voortwisch is een nieuwe partnerbaan waar we mee samenwerken. Met het iGolf booking account kan je daar nu ook rechtstreeks starttijden boeken voor interessant tarief. Idee voor een weekendje weg? 

Voor de meeste deelnemers is Winterswijk toch wel zo’n 1½ uur rijden – en nog wel meer – maar dat is zeker de moeite waarde. Wat een mooie baan. En wat is het hier rustig. De baan ligt in het Nationaal Landschap Winterswijk. Een mooie afwisseling van holes waarbij er voldoende uitdagingen zijn ingebouwd waardoor je even goed moet nadenken wat de volgende slag wordt. De baan lag er voor de tijd van het jaar prima bij. Sommige fairways voelden als hoogpolig tapijt maar toch met voldoende rol. De banen zijn gelukkig weer groen.

Na een vriendelijke ontvangst gingen we rond 12:00 uur de baan in.
Gedurende de ronde was het stralend weer. Helaas was er halverwege zo’n 5 tot 10 minuten even een zeer lokale bui waardoor we toch even goed nat werden. Maar eenmaal met de zon er weer op werd alles snel weer droog.

Deze ronde een neary op de leuke korte negende hole. Willem Jan wist daar de bal het dichts bij de hole te krijgen. De sleeve met Golfplaza logo ballen van Wilson konden in de tas. De korte zestiende de leary hole. Tot aan de laatste flight had niemand de bal op de green gekregen. Ondergetekende hoefde, na een verre drive, de bal alleen nog maar op de geen te chippen. En een 2e birdie op de kaart. Ook birdies voor Leen en Willem Jan.

En dan de uitslag. De uitslag die trouwens ook meetelt voor de winter tour van dit seizoen.
Op de derde plaats Leen Kleijwegt met 96 bruto en 70 netto. Op de tweede plaats Christel Witteveen met 106 bruto en 70 netto. Eerste deze dag Jacob van der Wagen. Een prima n 89 bruto en daar mee een 68 netto. Gefeliciteerd!

Dit eerste bezoek was absoluut een voorloper van meer rondes op de Voortwisch. In het nieuwe jaar komen we hier zeker terug en dan kijken we of we het kunnen combineren met een andere baan om er een dubbel weekend van te maken.
Dank aan de horeca voor de fijne service en het lekkere eten.

Tot een volgend iGolf-evenement. Hou de kalender in de gaten.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan