Volg ons

Race to España - FINALE

Het zit erop, de Race to España is beslist!

Op 13 mei begonnen we een prachtig seizoen op Spaarnwoude en via Bentwoud, Bleijenbeek, Bergvliet en Welderen eindigden we op 8 oktober met de grote finale op Prise d’Eau.

Het werd een spannende strijd waarin veel teams het moeilijk hadden op de listige greens. Maar desondanks kregen Kurt en Lara Elfrink het voor elkaar om juist op dit moment hun beste ronde van het jaar te spelen. Met een score van -1 wonnen zij de finale en daarmee de eerste hoofdprijs. Patrick Groen en Marije Siteur werden 2e in de daguitslag en de derde prijs was voor Hans de Melker en Joop Fiers.

De klassementsleiders Robert en Ton kwamen in de finale niet verder dan een 8e plaats, maar uiteindelijk hielden zij toch net voldoende marge over op Patrick en Marije om het eindklassement en de tweede hoofdprijs te winnen. Gefeliciteerd voor alle vier de prijswinnaars, we zien jullie in februari aan de Costa del Sol!

Wij bedanken iedereen die dit jaar een of meerdere keren heeft meegedaan. En natuurlijk ook onze grote dank aan Peter en Bernadette van Go4Golf Reizen voor het beschikbaar stellen van de hoofdprijzen. Wij zullen de donkere wintermaanden gebruiken om samen met jullie te bedenken waar we in 2024 voor gaan strijden. En dan hopen we jullie allemaal in het voorjaar weer terug te zien bij de start van een nieuwe ‘Race to…’!

Groeten,
Het iGolf team
Dylan, Renata en Hans

uitslag

eindklassement

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan