Volg ons

Race to Portugal - Best

Op 20 juli speelden we alweer de derde ronde van de Race to Portugal en het was best warm op Best! Maar daar gingen we natuurlijk niet over zeuren, eindelijk weer eens golfen in echt zomers weer is toch heerlijk.

Met een mooi deelnemersveld van 26 koppels gingen we de baan in, die er uitstekend bij lag. Met een lekker lunchpakket en onderweg nog een heerlijk Brabants worstenbroodje erbij waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie golfdag.

Best is een mooie, maar geen makkelijke baan. Vooral in het deel dat in het bos ligt kan er al snel iets misgaan. En dat bleek ook wel uit de scores, bijna iedereen zat ruim boven de persoonlijke par. Maar niet Hans de Melker en Sjaak van Rutten! Zij wisten als enige precies op 0 uit te komen en wonnen daarmee met ruime afstand op de rest. De tweede en derde plaats waren voor de koppels Stevan Aldershof/Julia van Tuyll en Paul Pieroelie/Marc de Vries, allebei met een score van +5.

De prijzen voor de 4 neary's gingen deze keer naar Sjaak van Rutten, Yvonne Bos, Patrick Groen en Carl Jurcka.

Door de afwezigheid van de koplopers waren er ook behoorlijke verschuivingen in het klassement. De koppels Frans van Rooij/Mariëtta Bertleff en Patrick Groen/Marije Siteur gaan nu gezamenlijk aan kop, op korte afstand gevolgd door Sunil Badloe/Emanuel Alvarenga. Met nog 2 wedstrijden te gaan tot de finale kan er nog van alles gebeuren. We gaan het zien bij de volgende, 18 augustus op De Haenen.

Tot dan!

Groeten,
Dylan

uitslag

klassement

inschrijven

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan