Volg ons

Race to Portugal - Wilnis

Op zondag 23 juni speelden we de tweede ronde van de Race to Portugal. Voor deze wedstrijd waren wij voor het eerst te gast op Golfpark Wilnis en dat was een genot voor de deelnemers. Baan in geweldige conditie en daarbij ook nog eens prachtig weer. Wat wil je nog meer!

Deze keer gingen 21 koppels van start in de jacht op de dagprijzen en natuurlijk ook weer zoveel mogelijk punten voor het klassement. Wilnis is een hele leuke gavarieerde baan, maar blijkbaar niet heel makkelijk. Ondanks de uitstekende condities lukte het niemand om onder de persoonlijk par te spelen. Op een derde plaats eindigden Caat en John van der Spek met een score van +3. Diezelfde score werd gemaakt door Marianne Proost en Joop Fiers. Door een iets lagere personal par werden zij daarmee tweede. De beste score van de dag was voor Marietta Bertleff en Frans van Rooij met +1. Daarmee verdienden zij de maximale 300 punten en kregen ze van de baan twee 18-holes vouchers om nog eens te komen spelen.

Natuurlijk speelden we ook deze keer weer op iedere par-3 om de neary en op Wilnis heb je dan maar liefst 6 kansen. De winnaars van de neary's waren Frans van Rooij, Sunil Badloe, Sjaak van Rutten, Leny van Duijn, John van der Spek en Josette Franken.

Op naar de volgende ronde, die spelen we op 20 juli op Best Golf. Graag tot dan!

Groeten,
Dylan en Hans

uitslag

inschrijven

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan