Volg ons

Winter Tour 2021/22 - Bentwoud

Ronde drie van de Winter Tour 2021/22 op Golfbaan Bentwoud. Een baan die onder normale zomerse condities altijd keihard is en waar de ballen alle kanten op kunnen stuiteren. Greens die eigenlijk nooit vlak zijn. Met alle nattigheid van de laatste dagen was de baan zacht maar niet echt overdreven modderig. Zachte greens zijn lekker omdat je de bal dan hoog aan kan spelen. Zelfs met alle regen waren de green nog niet eens echt zacht. Niet elke aangespeelde bal gaf een pitchmark. De rol op de fairways was er niet en dat maakte, met de opstekende wind, dat de baan lang speelde. 

Toch zijn er dan altijd weer spelers die ook onder deze lastige condities goed weten te scoren. 
Ondanks de prima scores maar drie spelers die de birdies wisten te maken. Ruud en Maarten elk 1 en Rob 2 cirkeltjes op de kaart. De Xperon birdiebal van sponsor 54Down kon mee in de tas. Ook zoals gebruikelijk weer een neary en een leary. Op hole C3 de neary en daar wist Rob Kleihorst de bal het dichtst bij de vlag te slaan. De leary op A2, blijft een lastige hole, was voor Hans Ammerlaan.

En dan de uitslag. Zoals gezegd goede netto scores. Vijf spelers met 72 netto op plaats 8 tot en met 4. Vijfde Rob, vierde Ruud. Belangrijk in verband met het uitreiken van de prijzen. Nummer 3 Jack van den Eijkel met bruto 81 en netto 70. Helaas voor Jack was hij al naar huis en ging de prijs dus naar Rob. Tweede Yvonne met 95 bruto en 69 netto. Altijd handig als je de baan goed kent.
Eerste tijdens deze ronde was Martin van der Gugten. Met 2 dames in de flight ging Martin gezellig mee van rood. Betekende wel 7 slagen inleveren. Uiteindelijk maakte dat voor hem niks uit en scoorde hij 90 bruto en 67 netto. Helaas was Martin ook al weg en dus ging de prijs naar Yvonne en haar prijs ging naar Ruud.  
Gefeliciteerd allen met de scores en de prijzen. Dank aan alle spelers voor jullie komst naar Bentwoud. Het was na afloop nog zeer gezellig met een aantal deelnemers die bleven eten.

Op 14 november spelen we de volgende WT ronde op Golfpark De Turfvaert. Er zijn nog en aantal plaatsen beschikbaar.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Benieuwd wat iGolf nog meer bezighoudt?

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfcommunity van Nederland?

Meld je gratis aan